Home
menu
 
0475/80.19.18

F.A.Q

 

F.A.Q

  

1.     Hebben jullie een toonzaal ?

Hierop kunnen wij kort en bondig antwoorden: nee, wij hebben geen toonzaal. Wij kiezen er bewust voor geen toonzaal te hebben want elke metaalconstructie is uniek en wordt volledig gemaakt naar de wensen van de klant. Bovendien is een toonzaal een extra meerkost die op de een of andere manier doorgerekend wordt aan de klant. Daarom kiezen wij liever voor een tevreden klant.
 

2.     Is A.A Lascon BVBA geregistreerd aannemer ?

A.A Lascon BVBA is inderdaad geregistreerd aannemer.
Onze registratienummer: BE 0896.888.328 /05 20 0 0    
 

3.     Is het belangrijk een geregistreerd aannemer te nemen ?

Kiezen voor een geregistreerd aannemer is heel belangrijk voor de bouwer of verbouwer, want een geregistreerd aannemer heeft namelijk de mogelijkheid om te factureren aan het verminderde BTW-tarief van 6%
 

4.     Heeft A.A Lascon BVBA een federale erkenning ?

Ja, A.A Lascon BVBA heeft een erkenning klasse 1 behaald in de categorie D20 (metalen schrijnwerk) en in de categorie F1 (montage- en demontagewerken metaalconstructie) en F2 (metalen draagstructuren bouwen)

5.     Welk belang heeft deze federale erkenning ?

Deze erkenning heeft vooral belang voor overheidsopdrachten en aanbestedingen.
Voor de particulier bouwer of verbouwer heeft deze erkenning minder belang, al zegt ze wel iets over de technische bekwaamheid, financiële draagkracht en de professionele integriteit van de firma.

6.     Wat mogen wij van u verwachten ?

Indien u een offerte wenst en ons de nodige documenten en plannen bezorgd, wordt een afspraak gemaakt. Wij komen ter plaatse en bespreken samen met u wat wat uw noden en wensen zijn. Wij stellen u dan een of meerdere oplossingen voor.
Daarna stellen wij een passende offerte voor u op, al dan niet aangevuld met een 3D-voorstelling zodat het resultaat reeds visualiseerbaar is. Na goedkeuring voor uitvoering wordt een levertermijn afgesproken en wordt uw bestelling in productie genomen. Na de afgesproken termijn komen wij terplaatse en wordt alles door gekwalificeerd personeel gemonteerd.

 

7.     In welke branches is A.A Lascon actief ?

A.A Lascon BVBA is als hoofdaannemer actief op de particuliere markt, m.a.w in de nieuwbouw- en renovatiebranche. Bovendien zijn wij als onderaannemer ook actief in de branches van de appartementsbouw, utiliteitsbouw en industrie.

8.     Wat is de werkregio van A.A Lascon ?

Wij zijn actief in heel Vlaanderen, m.a.w West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
 

9.     Is een offerte aanvraag bindend ?

                 Nee, een offerte aanvraag is gratis en vrijblijvend.           

       

        10. Wordt er op een veilige manier gewerkt ?

              Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-attest. Dit wil                zeggen dat elk van hen een opleiding genoot en dus weet hoe  op                   een veilige manier zijn taken uit te voeren.

 

        11. Heeft A.A Lascon BVBA reeds de EN 1090-2 norm behaald ?

               Op heden zijn wij hier volop mee bezig en hopen eind dit jaar of                 begin volgend jaar gecertificeerd te zijn voor de executieklasse 2.